Multifocale glazen collage

Bij Multifocale glazen is een goed advies door luisteren naar uw wensen essentieel. Wij hebben een ruime keuze in verschillende kwaliteiten multifocale glazen. Jasper Bril Design levert vooral multifocale glazen van Varilux By Essilor.

In een multifocaal glas worden meerdere sterktes ingeslepen, waardoor u voor diverse activiteiten slechts een bril nodig heeft. U kunt met één bril met multifocale glazen als het ware ‘lezen en schrijven’. Door een multifocale bril leert u iets anders te kijken. Omdat er verschillende scherptegebieden in uw bril zitten voor verschillende afstanden is het wellicht even vreemd. Onderin zit het leesgedeelte, veraf zicht zit iets hoger en halverwege zit de overgang.

De kwaliteit van multifocale glazen wordt voornamelijk bepaald door de breedte van deze scherptegebieden. Vooral de Varilux S en Varilux E-glazen zorgen door hun maatwerk voor brede scherptegebieden en een snelle gewenning. Er is een gewenningsperiode van een paar dagen maar daarna ervaart u dat de multifocale glazen de kwaliteit van het zicht significant kunnen verbeteren.

Contact

Wanneer u een vraag heeft, mail ons dan gerust. Wij zullen zo spoedig mogelijk antwoord geven.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Gewijzigde openingstijden!

Dinsdag12:00 - 17:30 uur
Woensdag12:00 - 17:30 uur
Donderdag12:00 - 17:30 uur
Vrijdag12:00 - 17:30 uur
Zaterdag9:30 - 17:00 uur

LET OP: Tijdens de openingstijden zullen wij maximaal 4 klanten toelaten in de winkel!Beste klant,

Zoals u ongetwijfeld heeft gehoord zijn de adviezen rond het Coronavirus (COVID-19) aangepast. Hierbij wordt ook al het contact binnen 1,5 meter ten zeerste afgeraden. Hier zullen wij ons als bedrijf ook op aan moeten passen.

Dit betekent voor u dat wij genoodzaakt zijn om de winkeltijden aan te passen om u de service te kunnen blijven bieden die u van ons gewend bent. Met natuurlijk zoveel mogelijk maatregelen om aan de richtlijnen van het RIVM te voldoen.

Tevens zullen alle contactlensaanpassingen, contactlenscontroles en contactlensinstructies tot ten minste 28 april 2020 moeten stoppen.

Wij vragen uw begrip en medewerking voor deze bijzondere situatie.