Multifocaal

Bij Multifocale glazen is een goed advies door luisteren naar uw wensen essentieel. Wij hebben een ruime keuze in verschillende kwaliteiten multifocale glazen. Jasper Bril Design levert vooral multifocale glazen van Varilux By Essilor.

In een multifocaal glas worden meerdere sterktes ingeslepen, waardoor u voor diverse activiteiten slechts een bril nodig heeft. U kunt met één bril met multifocale glazen als het ware ‘lezen en schrijven’. Door een multifocale bril leert u iets anders te kijken. Omdat er verschillende scherptegebieden in uw bril zitten voor verschillende afstanden is het wellicht even vreemd. Onderin zit het leesgedeelte, veraf zicht zit iets hoger en halverwege zit de overgang.

De kwaliteit van multifocale glazen wordt voornamelijk bepaald door de breedte van deze scherptegebieden. Vooral de Varilux S en Varilux E-glazen zorgen door hun maatwerk voor brede scherptegebieden en een snelle gewenning. Er is een gewenningsperiode van een paar dagen maar daarna ervaart u dat de multifocale glazen de kwaliteit van het zicht significant kunnen verbeteren.

Contact

Wanneer u een vraag heeft, mail ons dan gerust. Wij zullen zo spoedig mogelijk antwoord geven.

Not readable? Change text. captcha txt
0