Nachtlenzen

Nachtlenzen draag je als je slaapt. Terwijl je slaapt, corrigeren de lenzen je ogen. De lenzen raken niet je hoornvlies, maar drijven op je traanfilm. Door drukverschil neemt de voorkant van je oog een andere vorm aan. Dat verschil in vorm zorgt dat je overdag scherp kunt zien zonder bril of lenzen. Een goede oplossing wanneer je vaak last hebt van droge ogen! Maar ook ideaal om vrijuit te kunnen sporten of als je gewoon geen bril wilt. Nachtlenzen geven je hiermee comfort en vrijheid wanneer dit het belangrijkst is, namelijk als je wakker bent.

Nachtlenzen aanmeten

Voordat je Nachtlenzen kan gaan dragen, beoordeelt je contactlensspecialist of jouw ogen geschikt zijn voor Nachtlenzen. Helaas zijn Nachtlenzen niet voor iedereen de oplossing. Laat daarom altijd door je contactlensspecialist beoordelen of Nachtlenzen ook geschikt zijn voor jouw ogen.

Voor het aanmeten van Nachtlenzen maakt je contactlensspecialist met behulp van een topograaf een plaatje van je ogen. Dit is belangrijk om de vorm van je ogen nauwkeurig te bepalen. Verder zal hij je sterkte opmeten. Met deze gegevens worden Nachtlenzen gemaakt die precies op maat gemaakt zijn voor jouw ogen en de correctie die jij nodig hebt.

Interesse? De contactlensspecialist van Jasper Bril Design adviseert u graag.

Contact

Wanneer u een vraag heeft, mail ons dan gerust. Wij zullen zo spoedig mogelijk antwoord geven.

Not readable? Change text. captcha txt
0