De meeste mensen krijgen last van droge ogen als de air-conditioning aanstaat, het rokerig of stoffig is, of wanneer ze lang achter de (computer)scherm zitten. Hieronder enkele tips tegen droge ogen wanneer u lenzen draagt:

  • Gebruik oogdruppels om uw ogen vochtig te houden. Jasper Bril Design kan u hierover informeren.
  • Drink voldoende water zodat uw algehele vochtbalans op peil blijft.
  • Knipper regelmatig met de ogen, zo blijft er altijd een laagje traanvocht op uw ogen, vooral belangrijk als u achter de (computer)scherm of voor de televisie zit.
  • Las om de 20 minuten een korte pauze in van 20 seconden. Haal uw blik van het beeldscherm en kijk naar iets op tenminste 6 meter afstand. Laat uw ogen rond gaan en richt ze op plekken op verschillenden afstanden.
Contact

Wanneer u een vraag heeft, mail ons dan gerust. Wij zullen zo spoedig mogelijk antwoord geven.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Gewijzigde openingstijden!

Dinsdag12:00 - 17:30 uur
Woensdag12:00 - 17:30 uur
Donderdag12:00 - 17:30 uur
Vrijdag12:00 - 17:30 uur
Zaterdag9:30 - 17:00 uur

LET OP: Tijdens de openingstijden zullen wij maximaal 4 klanten toelaten in de winkel!Beste klant,

Zoals u ongetwijfeld heeft gehoord zijn de adviezen rond het Coronavirus (COVID-19) aangepast. Hierbij wordt ook al het contact binnen 1,5 meter ten zeerste afgeraden. Hier zullen wij ons als bedrijf ook op aan moeten passen.

Dit betekent voor u dat wij genoodzaakt zijn om de winkeltijden aan te passen om u de service te kunnen blijven bieden die u van ons gewend bent. Met natuurlijk zoveel mogelijk maatregelen om aan de richtlijnen van het RIVM te voldoen.

Tevens zullen alle contactlensaanpassingen, contactlenscontroles en contactlensinstructies tot ten minste 28 april 2020 moeten stoppen.

Wij vragen uw begrip en medewerking voor deze bijzondere situatie.