Op ongeveer 45-jarige leeftijd wordt het dichtbij kijken steeds moeilijker. De ooglens in het oog die zorgt voor de accommodatie van veraf naar dichtbij begint moeizamer te worden. Wat veelal begint met het langzamer overschakelen van veraf naar dichtbij en terug, gaat over in het steeds vaker nodig hebben van goed licht om uiteindelijk te resulteren in te korte armen.

Jasper Bril Design heeft hier een oplossing voor. Door de ervaring in het toepassen van multifocale contactlenzen is de kans zeer groot dat u geen leesbril nodig heeft. Door een onzichtbare overgang van sterkte in het centrum van de contactlens naar de sterkte in de rand, is het mogelijk om alle afstanden goed te kunnen zien; veraf, dichtbij maar ook uw computer. Uw hersenen krijgen de verschillende beelden voor veraf, lezen en tussenafstand gezamenlijk aangeboden en hebben het voor het kiezen. Multifocale lenzen zijn zowel in harde als in zachte lenzen verkrijgbaar.

Contact

Wanneer u een vraag heeft, mail ons dan gerust. Wij zullen zo spoedig mogelijk antwoord geven.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Gewijzigde openingstijden!

Dinsdag12:00 - 17:30 uur
Woensdag12:00 - 17:30 uur
Donderdag12:00 - 17:30 uur
Vrijdag12:00 - 17:30 uur
Zaterdag9:30 - 17:00 uur

LET OP: Tijdens de openingstijden zullen wij maximaal 4 klanten toelaten in de winkel!Beste klant,

Zoals u ongetwijfeld heeft gehoord zijn de adviezen rond het Coronavirus (COVID-19) aangepast. Hierbij wordt ook al het contact binnen 1,5 meter ten zeerste afgeraden. Hier zullen wij ons als bedrijf ook op aan moeten passen.

Dit betekent voor u dat wij genoodzaakt zijn om de winkeltijden aan te passen om u de service te kunnen blijven bieden die u van ons gewend bent. Met natuurlijk zoveel mogelijk maatregelen om aan de richtlijnen van het RIVM te voldoen.

Tevens zullen alle contactlensaanpassingen, contactlenscontroles en contactlensinstructies tot ten minste 28 april 2020 moeten stoppen.

Wij vragen uw begrip en medewerking voor deze bijzondere situatie.