Aanmeetkosten

Na het vooronderzoek adviseren we u graag de contactlenzen die het best bij u passen. Indien u het hiermee eens bent, worden de lenzen voor u besteld. Zodra we de lenzen hebben ontvangen nodigen wij u uit voor instructies. Daarna kunt u de lenzen proberen en tijdens de controle bij ons aangeven wat u ervan vindt. Indien nodig kunnen wij dan nog een aanpassing doen zodat het resultaat optimaal is. Tóch kan het voorkomen dat de lenzen niets voor u zijn, omdat uw ogen ze simpelweg niet accepteren. In dat geval betaalt u slechts de vergoeding voor het werk van onze contactlensspecialist. De aanpaskosten van de contactlenzen bedragen:

Controle€ 25,00
Aanpaskosten Zachte contactlenzen€ 50,00
Aanpaskosten Harde contactlenzen€ 75,00
Aanpaskosten Nachtlenzen€ 150,00

Bent u op zoek naar nieuwe contactlenzen of bent u benieuwd of contactlenzen iets voor u zijn? De contactlensspecialist van Jasper Bril Design zorgt er graag voor dat u de lenzen vindt die bij u passen.

Contact

Wanneer u een vraag heeft, mail ons dan gerust. Wij zullen zo spoedig mogelijk antwoord geven.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Gewijzigde openingstijden!

Dinsdag12:00 - 17:30 uur
Woensdag12:00 - 17:30 uur
Donderdag12:00 - 17:30 uur
Vrijdag12:00 - 17:30 uur
Zaterdag9:30 - 17:00 uur

LET OP: Tijdens de openingstijden zullen wij maximaal 4 klanten toelaten in de winkel!Beste klant,

Zoals u ongetwijfeld heeft gehoord zijn de adviezen rond het Coronavirus (COVID-19) aangepast. Hierbij wordt ook al het contact binnen 1,5 meter ten zeerste afgeraden. Hier zullen wij ons als bedrijf ook op aan moeten passen.

Dit betekent voor u dat wij genoodzaakt zijn om de winkeltijden aan te passen om u de service te kunnen blijven bieden die u van ons gewend bent. Met natuurlijk zoveel mogelijk maatregelen om aan de richtlijnen van het RIVM te voldoen.

Tevens zullen alle contactlensaanpassingen, contactlenscontroles en contactlensinstructies tot ten minste 28 april 2020 moeten stoppen.

Wij vragen uw begrip en medewerking voor deze bijzondere situatie.