Buffelhoorn:

Buffelhoorn is een natuurlijk product en door zijn speciale eigenschappen zeer geschikt om een bril van te maken. Zo is het materiaal een stuk lichter dan kunststof, wat het draagcomfort ten goede komt. Ook trekt er geen huidzuur in en blijft het materiaal lang mooi.

Een hoorn moet aan bijzonder hoge eisen voldoen wat betreft de eigenschappen van het materiaal en de esthetische aantrekkingskracht van zijn structuur.

Bij Jasper Bril Design vindt u een uitgebreide collectie brillen gemaakt van buffelhoorn, geleverd door verschillende leveranciers.

Titanium:

Een ongelofelijk sterk edelmetaal wat veel gebruikt wordt in het hoge segment in de brillenmode. Grote voordelen van titanium zijn dat het erg licht is, en het is corrosiebestendig. Een bril van titanium is moeilijk te produceren en is daardoor vrij kostbaar.

Kunststof:

In het modebeeld zien we al jaren monturen van kunststof. De meeste kunststof monturen worden gemaakt van cellulose acetaat. De voornaamste rede dat materiaal zoveel gebruikt wordt is omdat het eindeloos veel mogelijkheden biedt voor kleureffecten. In onze eigen collectie kunt u dus gemakkelijk sturen in uw gewenste kleuren en maten!

Overige Materialen:

Er worden tegenwoordig veel bijzondere materialen gebruikt in de brillenmode. Zo hebben wij brillen volledig van leer, hout en zelfs brillen waarin leisteen de bril een robuuste uitstraling geeft.

Mykita komt met hun Mylon-collectie zelfs net een totaal nieuw productieproces: Selective Laser Printing.

Contact

Wanneer u een vraag heeft, mail ons dan gerust. Wij zullen zo spoedig mogelijk antwoord geven.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Gewijzigde openingstijden!

Dinsdag12:00 - 17:30 uur
Woensdag12:00 - 17:30 uur
Donderdag12:00 - 17:30 uur
Vrijdag12:00 - 17:30 uur
Zaterdag9:30 - 17:00 uur

LET OP: Tijdens de openingstijden zullen wij maximaal 4 klanten toelaten in de winkel!Beste klant,

Zoals u ongetwijfeld heeft gehoord zijn de adviezen rond het Coronavirus (COVID-19) aangepast. Hierbij wordt ook al het contact binnen 1,5 meter ten zeerste afgeraden. Hier zullen wij ons als bedrijf ook op aan moeten passen.

Dit betekent voor u dat wij genoodzaakt zijn om de winkeltijden aan te passen om u de service te kunnen blijven bieden die u van ons gewend bent. Met natuurlijk zoveel mogelijk maatregelen om aan de richtlijnen van het RIVM te voldoen.

Tevens zullen alle contactlensaanpassingen, contactlenscontroles en contactlensinstructies tot ten minste 28 april 2020 moeten stoppen.

Wij vragen uw begrip en medewerking voor deze bijzondere situatie.