Bureau- of computerglazen collage

Tegenwoordig wordt er natuurlijk ontzettend veel gewerkt met verschillende werkafstanden. Zo wilt u stukken kunnen lezen, het computerscherm moet scherp te zien zijn, maar ook in een vergadering wilt u een presentatie of een collega kunnen zien. Voor elke afstand is een aparte bril te krijgen, maar het is natuurlijk fijner om dit met één bril allemaal te kunnen zien. Ook prettig als het daardoor uw hoofdpijnklachten en vermoeide ogen verhelpt.

Beeldschermbrillen zijn brillen met glazen die zodanig geslepen zijn dat zowel op normale leesafstand (30 cm – 40 cm) als op beeldschermafstand (50 cm -190 cm) teksten en figuren goed gelezen kunnen worden. Met beeldschermglazen kunnen uw ogen hun natuurlijke houding voor het lezen op papier of het beeldscherm behouden. Daardoor wordt extra inspanning van de ogen voorkomen en heeft u dus minder kans op vermoeide of geïrriteerde ogen.

Wanneer u het accent op  een wat grotere afstand (120 cm tot 350 cm) wil leggen, maar er ook comfortabel mee wilt kunnen lezen en computeren, is Varilux Computer een geschikt glas Het mooie van de beeldschermbril is dat ze vaak ook voor een groot gedeelte vergoed worden door uw werkgever, vraag ernaar!

Contact

Wanneer u een vraag heeft, mail ons dan gerust. Wij zullen zo spoedig mogelijk antwoord geven.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Gewijzigde openingstijden!

Dinsdag12:00 - 17:30 uur
Woensdag12:00 - 17:30 uur
Donderdag12:00 - 17:30 uur
Vrijdag12:00 - 17:30 uur
Zaterdag9:30 - 17:00 uur

LET OP: Tijdens de openingstijden zullen wij maximaal 4 klanten toelaten in de winkel!Beste klant,

Zoals u ongetwijfeld heeft gehoord zijn de adviezen rond het Coronavirus (COVID-19) aangepast. Hierbij wordt ook al het contact binnen 1,5 meter ten zeerste afgeraden. Hier zullen wij ons als bedrijf ook op aan moeten passen.

Dit betekent voor u dat wij genoodzaakt zijn om de winkeltijden aan te passen om u de service te kunnen blijven bieden die u van ons gewend bent. Met natuurlijk zoveel mogelijk maatregelen om aan de richtlijnen van het RIVM te voldoen.

Tevens zullen alle contactlensaanpassingen, contactlenscontroles en contactlensinstructies tot ten minste 28 april 2020 moeten stoppen.

Wij vragen uw begrip en medewerking voor deze bijzondere situatie.