Harde contactlenzen zijn vormstabiele, zuurstofdoorlatende contactlenzen. Aan deze lens went u gemakkelijker dan aan de oudere type harde lenzen. Bovendien kunt u veel comfortabeler langer lenzen dragen. Er zijn veel soorten harde lenzen. Zo zijn er verschillende materialen en heeft elk materiaal bepaalde eigenschappen met betrekking tot de bevochtiging, krasgevoeligheid en levensduur.

Er zijn veel verschillende ontwerpen voor de harde lenzen. Dit is nodig omdat de vorm van het oog nogal verschilt per persoon. De gewenning is minimaal, gemiddeld 1 à 2 weken. Daarna is het draagcomfort optimaal. Nagenoeg alle oogcorrecties zijn mogelijk. De levensduur van de vormstabiele contactlens is verschillend. In verband met draagcomfort en veiligheid raden wij u aan om de lenzen jaarlijks te vervangen.

De contactlensspecialist van Jasper Bril Design adviseert u graag!

Contact

Wanneer u een vraag heeft, mail ons dan gerust. Wij zullen zo spoedig mogelijk antwoord geven.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Gewijzigde openingstijden!

Dinsdag12:00 - 17:30 uur
Woensdag12:00 - 17:30 uur
Donderdag12:00 - 17:30 uur
Vrijdag12:00 - 17:30 uur
Zaterdag9:30 - 17:00 uur

LET OP: Tijdens de openingstijden zullen wij maximaal 4 klanten toelaten in de winkel!Beste klant,

Zoals u ongetwijfeld heeft gehoord zijn de adviezen rond het Coronavirus (COVID-19) aangepast. Hierbij wordt ook al het contact binnen 1,5 meter ten zeerste afgeraden. Hier zullen wij ons als bedrijf ook op aan moeten passen.

Dit betekent voor u dat wij genoodzaakt zijn om de winkeltijden aan te passen om u de service te kunnen blijven bieden die u van ons gewend bent. Met natuurlijk zoveel mogelijk maatregelen om aan de richtlijnen van het RIVM te voldoen.

Tevens zullen alle contactlensaanpassingen, contactlenscontroles en contactlensinstructies tot ten minste 28 april 2020 moeten stoppen.

Wij vragen uw begrip en medewerking voor deze bijzondere situatie.