Contactlenzen

Contactlenzen zijn een goed alternatief om niet de hele dag met een bril rond te lopen. Welke soort lenzen u gaat dragen, hangt af van uw eigen verwachtingen en van uw ogen. Wij nemen ruim de tijd om de nodige metingen te doen en de juiste lenzen voor u uit te zoeken. Er zijn verschillende soorten contactlenzen op de markt met hun eigen voor- en nadelen en toepassingsmogelijkheden. Wij kunnen bij alle contactlensleveranciers bestellen zoals Ercon, Mark’ennovy, Microlens, Procornea, CooperVision, Alcon, Johnson & Johnson, Bausch & Lomb en NKL.Maandlenzen

Het gemak van iedere maand een schone frisse lens combineert een hoge mate van comfort met helder zicht en de veiligheid voor uw ogen. Enkelvoudige-, torische- en ook multifocale lenzen zijn in een maandvariant verkrijgbaar. Door de verschillende materialen zijn er ook diverse variaties in zuurstofdoorlatendheid mogelijk.

Weeklenzen

Soms is uitdroging, al dan niet in combinatie met een snelle vervuiling van de lenzen, een dusdanig probleem, dat u een maandlens niet comfortabel genoeg vindt. Gelukkig hebben wij de beschikking over een weeklens waardoor de vervangingsfrequentie nog hoger ligt.

Daglenzen

Voor de echte liefhebbers van comfort en gemak zijn er daglenzen beschikbaar. Iedere dag een schone en frisse lens. Hygiënischer en comfortabeler dan daglenzen is er niet. Lenzen zijn per stuk verpakt en kan gebruikt worden op een door u gewenst moment. Bij uithalen, gooi je direct de daglenzen weg. Dus geen onderhoud systeem met vloeistof nodig.

Interesse in lenzen?

Wacht dan niet en neem vandaag nog contact op met de contactlensspecialist van Jasper Bril Design. Wij staan graag voor u klaar met de juiste voorlichting, het aanmeten van de beste lens soorten en periodieke nacontroles. Het gaat ten slotte wel om uw ogen!

Contact

Wanneer u een vraag heeft, mail ons dan gerust. Wij zullen zo spoedig mogelijk antwoord geven.

Not readable? Change text. captcha txt
0