Enkelvoudige glazen collage

Dit zijn brillenglazen voor bij- of verzienden, met of zonder cilindrische sterkte, en ook voor presbyopen (leeftijdsgebonden verziendheid) die een brilcorrectie voor een welbepaalde kijkafstand willen. Wij geven u graag het beste advies op basis van uw wensen.

Wij hebben in samenwerking met onze glasfabrikant Essilor© een zeer uitgebreid aanbod aan unifocale, of enkelvoudige, brillenglazen.

Deze glazen bestaan in verschillende materialen, die de brillenglazen uiterst dun en licht kunnen maken. Voor brillenglazen is Crizal UV de beste bescherming laag om deze brillenglazen te beschermen tegen vuil en vet, stof en water, krassen en reflecties, en geeft u bovendien een unieke bescherming tegen overdadige Uv-straling. Dankzij Crizal UV zijn uw brillenglazen heel gemakkelijk te onderhouden.

Unifocale glazen van Essilor zijn ook beschikbaar voor uw zonnebril met correctie en wel in tal van modieuze en hippe kleuren. Ook hierin zullen wij u zo goed mogelijk adviseren.

Contact

Wanneer u een vraag heeft, mail ons dan gerust. Wij zullen zo spoedig mogelijk antwoord geven.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Gewijzigde openingstijden!

Dinsdag12:00 - 17:30 uur
Woensdag12:00 - 17:30 uur
Donderdag12:00 - 17:30 uur
Vrijdag12:00 - 17:30 uur
Zaterdag9:30 - 17:00 uur

LET OP: Tijdens de openingstijden zullen wij maximaal 4 klanten toelaten in de winkel!Beste klant,

Zoals u ongetwijfeld heeft gehoord zijn de adviezen rond het Coronavirus (COVID-19) aangepast. Hierbij wordt ook al het contact binnen 1,5 meter ten zeerste afgeraden. Hier zullen wij ons als bedrijf ook op aan moeten passen.

Dit betekent voor u dat wij genoodzaakt zijn om de winkeltijden aan te passen om u de service te kunnen blijven bieden die u van ons gewend bent. Met natuurlijk zoveel mogelijk maatregelen om aan de richtlijnen van het RIVM te voldoen.

Tevens zullen alle contactlensaanpassingen, contactlenscontroles en contactlensinstructies tot ten minste 28 april 2020 moeten stoppen.

Wij vragen uw begrip en medewerking voor deze bijzondere situatie.